38 weeks 2 days.

Perut dah kerap mengeras sekali sakit. Dalam setengah jam macam tu keras lepas tu sakit. Rasa nak pergi PAC, tapi taktau ni contraction atau braxton hicks je 😭

4 Các câu trả lời

Saya due 9/5....smlm prut mngeras dgn skit skli...7 mnit skli dtg smpai ke sbuh xbleh tdo....pg td lpas ank2 g sekolh blehla tdo ..bgun2 xskit dh

2mo trước

Ye ke Alhamdulillah ...sy masih tenung perut ni🥲

kalau setengah jam sekali tak perlu pergi lagi. kalau 10min or makin kerap boleh je nak pergi