overdue 4 hri

Normal ke overdue smpai 4 hri .. sabtu ni dh kene serah diri .. anak pertama .. camne ye nak bg bby kluar sblom kene serah diri .. dh byk senaman dh buat ..kalau boleh x nak la smpai kene serah diri ?

2 Các câu trả lời

Emm.. Try bersama dgn suami.. Insyaallah air mani suami tu induce smula jdi.. Tu cara last.. Lgi 1.. pujuk2 bby sama ya.. ..

4y trước

Sy kerap bersama jugak tapi baby still seronok guling dlm perut 😅

Klu sy dlu bykkn berjalan...ptg2 p pusing tmn...klu larat window shopping...hihi