21/1 kene serah diri

Hri ahad ni kne serah diri.. tpi harini susu dh kluar.. bhye x??? Bby gerak ok.. cuma perut mengeras je.. Spe prnah mcm sy.. Tpi ari2 dh start sakit ble brjln..

1 Trả lời

tak bahaya pun. cuma awak tak boleh picit atau pam. kalau keluar banyak, awak tadah guna milk collector. kalau keluar sikit2, boleh pakai breastpad. perut mengeras tu boleh jadi braxton hicks. ari2 sakit tu sebab kepala baby dah masuk laluan, dah ready nak keluar.