bby 3 bulan

normal ke klau sebelum bby nak berak merengek tapi bila tga berak dia okay jaaa . poo dia pun okay tak keras ? ke sebb susu dia tak okay ? tapi masa tukar susu first dia berak okay ja . saya konpius la nak kata sembelit tapi poo dia okay jaa .#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

baby mmg mcm tu. dia tgh belajar cara nak berak. dia tak biasa lagi dgn rasa pencernaan dlm usus, tu yg kdg dia akan merengek sbb perut rasa lain mcm. mcm kita la bila perut tak selesa nak membuang. normal benda ni sampai dia umur 6 bulan

2y trước

itula saya konpius dia merengek sebb nak berak ke atau sebb effect cucuk 3 bulan . sebb nya dia kalau sebelum berak takpernah nak merengek