Baby tak berak 3 hari.

Hai mummies. Saya first time mum. Baby saya baru 42 hari. Before this, dia berak hari² . Tapi dah 3 hari dia tak berak. Nak kata kembung takpun. Perut dia elok je , tak keras. Kentut pun setiap masa. Cuma dia rasa tak selesa sbb tak dpt berak. Tidur pun kejap kejap 🥹 Btw saya mix bf + fm . Ke kena tukar susu ya? Sbb anak saya baru tukar susu dupro. Sebelum ni okay je dia berak, ni susu nak habis jadi takleh berak pulak 🥹 #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

bawa jumpa doc. ada masalah atau tak doc dpt diagnose awal. sy pun ada pengalaman mcm sis,tp sy bawa jumpa doc. bila doc check semua ok baru rasa tenang hati sy