Ingin tahu

Normal ke klau pregnant 7weeks tak ada rasa alahan langsung...smpaikan sy 2x bt pregnant test...tp memang kdua2 nya 2line...ada ibu2 yg mengalami sprti sy x...nk pergi klinik xbrani nk keluar lg sbb rmai polis bt rondaan?

56 Các câu trả lời

Bersykur sis xde alahan. Tapi, ada orang alahan start lambat, mungkin minggu 10, mungkin masuk 2nd tri baru start. Maka, bersedia je lah.

4y trước

Yea btul2...ada jgk yg bg thu mcm sis...mcm kak sy hri tu 4bulan start alahan...smpai la 7bulan Bru ok ckit

kalau nak pergi kk buat buku pink , polis tak marah lah , sbb benda tu penting ,ayoiii pergi je , lambat nanti nurse bising

Kadang awal2 tkde alahan..mcm saya dulu 5week tkde alahan langsung..lepas 3 4week bru ada alahan..ikut pada org juga sis

Normal sis... Ada org dpt alahan teruk, adanorg x de alahan langsung... Ikut pembawakkan bdk setiap org lain²

normal.. first pregnancy sy pun xda alahan langsung.. second pregnancy baru ada, start 6weeks hingga 10weeks

Mengandung xsemestinya kena morning sickness. Ikut badan masing2. Saya preggy pun xpernah kena alahan.

4y trước

Tuhla. Lega kan. Kesian tgk kwn2 ofis yg selalu morning sickness tu. Berulang alik ke toilet je

atas hormon badan kte.. sya x pernah rsa mcm mana alahan , skarg dh pregnant ank no4 pn still sme

Sy pon tiada alahan. Siap selera makan. Sy ad ke klinik utk confirm preggy jee. Xde scan sbb bru 5w

4y trước

Sama la.

Sy baby 1st alhamdulillah xde alahan.skrg preggy 7w alahan teruk.lain org lain ragamnya sis

best laa xde morning sickness sy smpai 2nd trims xabis lg ,bau mknn lgsg xblh teruk kli ny