Ingin tahu

Normal ke klau pregnant 7weeks tak ada rasa alahan langsung...smpaikan sy 2x bt pregnant test...tp memang kdua2 nya 2line...ada ibu2 yg mengalami sprti sy x...nk pergi klinik xbrani nk keluar lg sbb rmai polis bt rondaan?

56 Các câu trả lời

Normal..sy xpenah alahan dr anak yg pertama sampai ke 4 ni..skrg dh 35w.. alhamdulillah..

Sy sis. Sy mgdung anak first skrang ni. Alhamdulilah smpai skrang 19 weeks xda lagi a lahan

4y trước

Alhamdulillah 😊

jgn dimintak sis . kalau ada nanti tak terbawak awak . jauh jauhkan lah 😌

Sy pun xpenah alahan. Pegi je cek kk lambat2 nnti nurse bisinh

saya first hamil pun takde alahan sis..better check dkt clinic

Alhamdulillah kalau xde alahan. Xsemua orang kena. Jaga kesihatan.☺

4y trước

Alhamdulillah...tq sis😊

Tgk org .. sy dlu 9 weeks bru ada alahan smpai 14 wks

Normal sy xde alahan pon mase mengandung huhuhu

Boleh je ke klinik.. alasan sangat kukuh tu😘

biasa sis..sy smpai 10w takde apa2 alahan pun..