36 Week Prangnent

Normal Ke Klau baby kita kurang berat drpd sepatut nye.. ?

7 Các câu trả lời

Sy scan 36weeks doc ckp anggaran bby berat 2.8..nk dkt 3kg dah...tp ank sblm ni mmng bsr2 pon..yg 1st 3.26kg yg 2nd 3.29kg..mudah2an d permudahkan bersalin nt..now 37weeks

Kalau check up mst ada sebab doctor btau knpa bby kurg berat. Mcm sy, sbb genetik. Baby lahir 2. 4kg. Tp alhmdlh sht. Mgkn sis blh tnya doc

5y trước

Td saya kt kkia scan 28minggu berat janin Hnya 977gr je..sepatutnya 1000gr dh. Adakah kecik jgk..sedih pn ada risau pn ada

Sy scan mse 32 mgu doc ckp brat baby 1.6kg..2mgu slpas tu scan lg doc ckp ok dh..mknanya mse 34mgu tu 2.1kg

Tkpasti tpi rasanya risiko tksilap.sbb saya last scan 28weeks baby 1.53kg.

Sya 37 week baru 1.88kg...dah kena paksa sok kuarkan

Berapa berat ye.

5y trước

Ok tu..

Sy 34weeks berat 2.4kg, risau baby besar nt 😅