Berat Bayi

Hi semua. Normal ke berat baby 2.4 .. usia kandungan 36 week 2 day??

15 Các câu trả lời

saya raya kat spital huhu... sedihnya BP tibe2 naik ni protin dlm air kencing tggi.. makin mlm last berbuka SY makan tetel daging sikit je BP PLK naik 142/90 Dr pantau SMLM dah cucuk dexa takot BP xturun2 ecenmency cizer LG huhu... hrp2 DPT balik LA arini kalo XDA pape huhu

normal berat macam tu, Itu cuma anggaran saja, kadang keluar tak Sama dengan anggaran scan.. sy 36 week baby berat 2.9kg..selagi doctor tak cakap apa² bermakna berat baby sesuai Dan okey la tu 😉😉

SY 33week BRT baby 1.4kg Dr kata kecik tp dlm graf die makin membesar NT Lps raya Jumpe balik 18hb kena pantau saja lah takut baby xbesar tu yg Dr risau kan... tp setakat ni baby membesar... ehmm...

3y trước

Inn Sha Allah Aamiin

maaf sy kurang psti ttg ini..puan dh try tnye doc yg rawat puan?? adakah berat ni ok atau x tuk bby?? mcm sy dlu ms bby 34week berat 2.1kg ms lahir..tp ank sy prem ketika dlahirkan

4y trước

alhamdulillah tahniah sis...mg mommy n anknye sht sntiasa..Allahuma aamiin

anak first ke sis?tak lama lg berat baby akan naik lg..jgn risau sgt..kadang bila lahir baby lbh berat dr masa scan tu

Normal. Btw efw tu cuma anggaran ja. Baby saya 36weeks 3.2kg. Alih alih bersalin 38w5d, 2.72kg jaa 😄🤭

normal.. sbb itu jangkaan shj...kadang2 bila brsalin berat akan lebih @ kurang nti janji baby sihat

normal kot. Selagi doctor xckp xnormal. Sbb deorg bole tahu jgk base on usia kndungan kta.

normal sis asalkan baby cukup bulan...sya baby lahir 38w3d brt baby 2.47 saja..😂

Normal jer... Sy 38weeks scan 2.58...kuar 38weeks 3days brt 2.64...asl jgn bwh 2.0..

3y trước

Inshaa Allah brt akn naik lagi tu...