berat

mggu lepas 35 week berat baby dlm kndungan 2.6kg sekarang 36 week berat baby turun 2.5kg. ada siapa2 yg pernah mngalami? normal ke x?

2 Các câu trả lời

Scan tu bese anggaran berat je. Sbb sy scan masa 37 weeks, berat range 2.6-2.8 doc ckp tp bila bersalin, baby berat just 2.41 kg je.

5y trước

yeke kalau cmtu lega sikit hehe. tq

Anggaran berat baby biasanya +500gm @ - 500gm masa lahir nanti.. Means 2.6kg + 500gm @ - 500gm

5y trước

Sy baru ni scan, 36wk bert bby dh 3.2kg...jgnla lbih bert... 😪