Berat baby

36 week berat baby 2.8kg normal kan ? berat ibu 52kg

5 Các câu trả lời

Ikut kata doktor. Doktor ada kata apa2 tak? Kalau saya berada di situasi awak, tak normal untuk saya. Saiz baby besar.

5mo trước

I see. Kalau doktor tak kata apa2 maksudnya normal sis.

sama la kitee berat baby 2.8kg 36week .. tapi ibunyaaa berat dari 78kg sblm preg skrg dh 93kg 🥲

5mo trước

mesti ibunya selalu makan manis ni

sama... doktor pakar kata kat saya baby tlalu besar 2.845kg due 3.6

5mo trước

berat kita pun lebih kurang, 2 mggu lagi kena scan kat pakar hospital lagi... sama ada ok or tpaksa sc 😅

kalau tak normal doktor akan bagitau.

5mo trước

last scan 35w 2.5kg. doktor kata normal.

Kami pun 35week 2.8kg berat 68🤣

5mo trước

Ouh ah tuu kami berat 48 jadi 68😭lani dok kena pantau tekanan darah kt kk