mual

Normal ke kalau saya mual dan muntah pada waktu petang. Saya tak alami morning sickness tp saya mual dan muntah petang ke malam

20 Các câu trả lời

Normal. Morning sickness boleh jadi bila2. Perkataan morning tu maksudnya early. Early stages of pregnancy biasanya mummy kena sickness. Tapi still ada yg smpai third semester pun kena sicknesses 😊

Morning sickness lah tu. Morning sickness ni nama je "morning" but it's a term for muntah2 loya2. Tak kesah lah pagi ke ptg ke malam ke.

Pernah terbaca. Morning sickness tu bukan bermaksud mual/sakit belah pagi. Morning tu refer pada awal kehamilan😁😁

Sis, morning sickness bukan maksud pagi sahaja. Itu memang nama dia. Morning sickness bila2 boleh jadi. Ataupun sepanjang hari.

Normal..sy dulu lps mgrib smpai tgh mlm muntah...smpaikn xkluar mne2 pon bile mlm..ni dh 27weeks pon kdg2 munth lg..

Normal...sy pon mcm tu juge..asal masuk petang,mule nk muntah,pening,sakit² badan...pagi tghri ok..

Saya pagi petang siang malam tgh tidur pun ade. Ikut suka dia nk kluar pukul berapa 😂

Sy pregnant 7w..start tghary smpai magrib muntah loya pening..lps masok 8w mkin kurang

Normal...sbb sy skg mcm tu jugak..xkire pagi tgh hari..ptg malam😅😅

Normal sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕