salam..

sapa kat sini pernah minum jus mamariam masa morning sickness..bekesan tak ..sbb sy try mnum 3 hari msih sama mual mual muntah d waktu pagi...?

6 Các câu trả lời

🙋sangat recommend jus nii.. Masa awal² preggy selalu sakit kepala, loya. 1st time try jus ni sngt berkesan.. Consistent Ambik 2 sudu pg, 2 sudu mlm time perut kosong . Lps seminggu dah ok, sy minum waktu bgun pg sja,mlm dah X ambik. 👍💪

Mcm saya tak sesuai dgn saya kot. Sbb masa saya dh kurg morning sickness, nk masuk 4 month masa tu, baru sy try ambil. Then muntah2 balik pulak. Terus saya stop ambil

saya sis. hanya berkurang sikit saja sis. tetap masih morning sickness. selera tetap sama xda selera nak makan apa². better sis minta ubat tahan loya dan muntah.

Sy pnh.. Tp sy xde morning sickness dri awl ngndung lg. Tp jus mamariam baik tuk hb n kbykan owg ckp sng bsalin

ada pernah terfikir nak try...maybe after hilang sickness ni kot huhuhu

Saya pun minum jus mamariam. Setakat ni ok.