Takda morning sickness. Tapi selalu mual2 dan muntah waktu petang2 lepas makan. Tips kurang mual?

5 Các câu trả lời

Nama je morning sickness, tapi dia boleh jadi petang ke malam ke. hehe. tips tak nk muntah lepas makan, kalau saya, jgn makan terlmapau kenyang, ambik cukup perut je, lepas makan cepat2 bancuh oren sunquick tanpa gula, minum slow2 jgn trus minum. Sekrang pelik2 pulak alahan sya, tak boleh bau badan suami😌, tapi nasib hsbnd faham, lepas tu malam je nk makan asam sblum tidur,tidak boleh nangis atau tak boleh tido😌

sama mcm sy...bkn morning sickness tp night sickness.. strt ptg smpai kul 12 mlm to duk loya2...

Morning sickness la tu sis😂 walaupun nama morning dia boleh je dtg mual waktu bila2 pun

Veloxin 2 biji sekali utk 3 kali sehari. Klau tak lesu je, nk mnum air suam pun mual.

Cuba mint ke lemon drink?