35week 6day perut rasa mengeras

normal ke kalau rasa sejam perut mengeras pastu ok blk . lagi ii time mlm atau ddk terlampau lama.

7 Các câu trả lời

ye tu dipanggil contration palsu cuba minum sunquik atau maka makanan manis tekan² sikit perut utk kejutkan bby ,,tp bahaya jugak klau contration berulang² yg mgeluarkan simptom² nk branak.. klau awk rasa was² trs ke hospital ..semoga allah memberkati awak dan baby ..

saya plk,klau perut kosong atau lapar baru baby mengeras,lpas ii mkn atau minum air manis ii terus baby aktiv😂

terus tanya nurse yang incharge awak kalau ragu² dengan keadaan awak ya

sama lah kita.kdang mcm tu jugk tpu sekejap ja ..pastu dh oky

Sama lah. Saya pon kerap mengeras. 35w6d jugak

sama.. sy dah 37week

normal