PERUT MENGERAS

Hello mamy! Kita first time , org selalu sebut bila dah hujung hujung ni, perut akan mengeras, tapi sy masih tertanyaa-ii mengeras yang macam mana. Sbb biasa rasa perut gerak-ii atau kene sepak je. Biasa rasa perut tegang je mcm senak lepas makan tu. So mengeras tu mcm mengeliat tp dlm tempoh lama ke ? 😂#ingintahu

1 Trả lời

Perut tegang + sakit pinggang mcm period pain tu. Tp nk lg obvious ada pecah air / bloody show.

2y trước

Perut kalau tegang tu sakit lah ya ?