Baby mengeras ?

Saya 35week 2day normal ke perut asyik mengeras je dlm masa sejam?

4 Các câu trả lời

Mengers biasa..sy 33w mngeras ..lps mkn minum elok balik.. Haha.. Lpr agaknya.. Lambt mkn buat hal.... Kpla bby mmg da kat bwah scan tp jln tk bukk lgi. . Pjok bby kua 37w.... Jgn kua skrg.. Skrg bnyk pnykit.. Risau plk

setiap sejam ke? normal kalau baby kerap mengeras,tapi kalau sakit contraction setiap 5 minit terus pergi hospital ye

Kalau mkin kerap setengah jam...n stiap 5minit..sis g hsptl asap ea..t8 care

Mcm tanda2 da tu sis