Normal ke perut mengeras 29week

Perut kadang2 rasa mengeras bulat je..pastu pinggang sakit sangat2 bila dudok atau diri lama..hmm kena baring je baru perut rasa lembut balik..normal ke ?

4 Các câu trả lời

Kalau certain part mengerass, doc cakap baby tengah bergerak. Kalau satu perut mengeras & kerap sgt jadi tu yg kena pi hspital cek. Ni doc yg bgtau la hari tu

1mo trước

kena admit tk

same here. baby macam tengah bergulung tiap kali keras tu. 😂😂 tak kira masa dah skrg. tengah berjalan, duduk, baring pun dia mengeras.

2y trước

Tula risau jgk..kadang jadi tak selesa nak berjalan pun perut jadi tegang celah2 kangkang pun mula rasa sakit kalau berjalan..kalau baring baru la ok...

sya pun rasa gtue. suka sgt mengeras

2y trước

Kan..saya waktu malam kerap jadi...pastu pingang sakit sgt..

normal kot.. sbb sye pn mcm tu

2y trước

haa btol.. kdg mcm2 jgak pkir.. tp asalkn tyme checkup nurse/Dr xde ckp pape.. insyaaAllah ok la tu