Dinding rahim tebal

Hi, normal ke bila positif pregnant tapi dinding rahim tebal? Td sy gi scan tapi masih awal and doc ckp dinding rahim tebal so suruh dtg 2 minggu lg. Mohon share pendapat. Terima kasih 😍

6 Các câu trả lời

Dinding rahim memang akan menebal untuk implantation. Awal kandungan mmg tak nampak apa sbb dia baru je menampal dalam rahim sebab tu 2 minggu lagi baru scan balik tengok camne

Saya pun sama sis, masih lagi xnampak sbb rahim tebal 5weeks 6days, doktor minta repeat lepas 3 minggu, doakan allah permudahkan segala urusan kita semua ya.. #6tahunTTC first time

8mo trước

awak sy mcm awak, 1st pregnant, jd awak dl scan lepas 3 minggu nmpk dah ke kantung semua?

hi. msa sy scan 5 weeks dulu pun doc ckp bnda yg sama. katanya elok la dinding rahim tebal senang lekat something like that la 😆

normal sis😊 saya pn mcm tu juga masa awl2 preggy

Mungkin kandungan sis awal lagi. 😀

ya