Nie gambar MELALUI tvs..doctor ckp dinding Rahim tebal..bila lah nk nmpk kantung Dan janin...

Saya scan klinik kesehatan..xtahu lah doctor nie ckp dinding Rahim tebal..

Nie gambar MELALUI tvs..doctor ckp dinding Rahim tebal..bila lah nk nmpk kantung Dan janin...
2 Các câu trả lời

Dah berapa minggu sis? Sy pun lebih kurang macam ini. Melalui tvs juga.

2y trước

Hai kak saya pun macam akak sampai dr cakap takut ektopik tapi try pergi klinik lain selepas 2 minggu terus nampak kantong bulat yang cantik dr kata maybe tarikh subur nya larinsikit. Cuba akak try pergi lagi 2 minggu.

Dh brp minggu?

2y trước

Awal lg. Selalu klu nk scan tunggu 7w keatas.