Risau kaki anak

Normal ke betis bayi bengkok mcm ni? Selalunye betis lurus kan?

Risau kaki anak
5 Các câu trả lời

kaki anak sis dah okay ke? anak kaki mcm ni jugak 1 tahun 3 bulan. tgh considerate utk pegi fisio. so nak tahu perkembangan sama ada akan okay balik sendiri ke mcm mana

masa mandikan anak urut dgn air panas...sekali kan 2 Kaki dari betis Ke hujung kaki urut sambil tuang air suam panas...lama² ok.

Normal sis. Bby sy pn mcm tu. Skrg dh nak 5bulan bru nampak ok. Mula tu risau jugak.

5y trước

Lega rasanya baca ni..

Normal la tu mcm tu, semakin meningkat usia, nti kaki semulajadi lurus.

5y trước

Lega klau normal sis

normal