Tambah berat

Normal ke baby 5 bulan berat 6kg? Susu kalau ikutkan campur bf dan fm. Tapi baby tak minum sangat fm. Boleh mintak tips tak nak naikkan berat badan baby? Dah cuba beli appeton infant drop tapi tak naik sangat berat #pleasehelp #firstmom #worryingmom

2 Các câu trả lời

Ada banyak faktor berat baby tak naik. Kena tengok situasi juga. So puan boleh refer nurse @ doctor in charge. Untuk fahaman saya, as long as ada kenaikan graph setiap bulan, doctor incharge takde cakap or suggest apa apa then should be takde apa apa masalah.