Cirit-birit

Normal ke anak umur 9 bulan keatas cirit-birit..berak nya warna kuning kehijauan.

Cirit-birit
35 Các câu trả lời

eh betul la...anak sy 9bulan cirit birit..sampai sy bg bubur kosong..tp still sama.so far dia aktif.susu dan mkn pn mcm biasa.cuma tu la..cirit birit smp 5 6 kali ha..

Normal tu😊,sebab ada kemahiran bru drg nak pandai atau nak tumbuh gigi mcm anak sy❤️

Normal ank saya skg dh masuk 10 bulan dia berak warna kuning hijau mcmtu sbb nk tumbuh gigi lagi 😂😂 tpi aktif je tkde apa apa pun mkn pun berselera 😋

ye anak sy pun kelmarin cirit birit plus muntah². . tp dah refer doc, selagi baby aktif ibu tak perlu risau. tp doc bekalkan juga air garam for my baby 😊

samela anak saye.. da 3 ary crit brit.. da g klnik mnum air garam ngn ape tah lg stu tu pon still lg crit brit.. hummm nnti brat da kurang bsing lg nurse..

kalau mommy risau..better bwk ank g klnik jmpe doc n chck.. mg anknya cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

Kalau dia makan xngam xhadam kot sis anak sy da 9 bln setakat ni smua makan je alhamdulillah

Anak saya pun mcm tu. Saya tanya kakak2 saya anak2 die org dulu pun mcm tu. Katanya normal. Cuma pantau jgn melecet n demam.

Macam anak saya juga kadang macam sayur pon ada, kadang budak berak begitu mau kenak campak sama sekali tumbuh gigi

jangan bagi makan sembarangan..9 bulan bayi hanya boleh minum susu dan bubur nasi +ayam+brokoli je paling seswai