Cirit birit

Hye ibu ii nk tnye normal ke anak cirit birit anak saya umur 9bulan+ , baby tk demam n tk muntah. Tpi dia masih aktif makan dan menyusu pn okey je macam biasa. Najis wrne hijau n kdg warna kuning. Cirit nye tk bnyak keluar sikit ii je 😔

2 Các câu trả lời

Baby saya pun umur 9 bulan. Awal bulan hari tu cirit birit saya terus bawa ke klinik.

2y trước

Klinik bagi ubat ke ? Risau jugak ni

Untuk kes anak saya, tidak.

2y trước

Semoga anak sis cepat sehat . Alhamdulillah anak saya okey da bwk g klinik doktor da cek ape semua tak ade masalah mungkin anak saya ade kutip bende ii n masuk mulut tu sbb cirit birit