Assalamualaikum nak tanya

Normal ke ad bunyi kroh-kroh mcm ad kahak, dh pergi klinik ,dokter ckp tkot ad kahak, dia sruh rfer hospital sy dh prgi hospital,dokter ckp xde ape2 yg prlu drisaukn mungkin itu bunyi susu xhbis dkt tekak, lpas mnum susu sy tpuk2 blkang bg sendawa, masih ad bunyi lg, dh cuba produk sprti herbal cream tropika, maya baby pun masih sama.. ad petua tak untuk hilangkn bunyi tu sbb tengok bby mcm ssh nk brnafas.. #baby2month #bantusharing #mommybuntu

5 Các câu trả lời

krim youbaby..ank sy kuar lendir setiap kali gune lps mndi..kdg berketul..alhamdulillah smpai skrg x bnyi

Baby sy pom same... Risau kadang2 tengok anak..... Dah tanye misi.. Misi gtau kahak die belum habis..

sme cam ank saya.. Perlahan2 dia akan hilang.. Tp perlukan msa gk la.. Cam ank sy masuk 3bln bru ok

bby sis dulu pakai ape sampai kahak kat hidung tu hilang

Pakai produk baby mayyababy sis