Bunyi kahak

Salam semua mommy2.nak tanya normal ke baby dari start lahir sampai umur almost 3m bernafas masih bunyi kahak? Macam hidung tersumbat atau bunyi mcm dengkur gtu. Tp baby xbatuk xselsema. Masih lagi xhilang bunyi kahak. macamana nk buat ya? Atau kena pergi neb kat klinik? Ad suggestions ke atau ad mummy2 pernah alami macam ni. Ada solution tak? Buntu bila ckp kt doc masa checkup 2m hritu doc kata xkuat pon. Kesian bila tdo malam mcm bunyi bila hdung tersumbat gtu.. #advicepls #pleasehelp #advicemommies #bantusharing #ingintahu #helpmommies

1 Trả lời

baby sy pun mcm tu. sy inform Dr. Dr kata normal terutamanya bila cuaca sejuk/malam/tekak kering bila kena aircond@kipas laju. Dr kata salur pernafasan baby masih sempit.

8mo trước

lega! itu lah inform doc tp dia ckp xde pape pon. risau kita. trima kasih sis for ur answer. 🫶