Gerakan Baby

Normal ke 36W baby gerak perlahan ? Sbb ruangan dah sempit ?

2 Các câu trả lời

Perlahan tapi cukup 10x tak? Saya start 34w nie baby dah mula gerak slow tapi cukup 10x. Betul sebab sempit tapi sekiranya pattern 10x gerakan timing nya lari jauh sangat, elok ke hospital sis

2y trước

Saya sebelum nie pukul 4-4.30 dah cukup. Masuk 34w dia cukup masa 5-5.30 pulak. So lari sikit je. Kalau biasa dah pukul 1/2 cukup tiba tiba lepas asar baru cukup jauh gak tu. Sebab biasa ambil gerakan gap 20mins hingga sejam

normal..tp pastikan cukup 10

2y trước

normal yea walaupun cukup tp lambat dri kebiasaan ?