Gerak bayi

Baby gerak tak macam biasa (gerak/tendang sangat perlahan)selalu paling lambat pukul 6 dah cukup 10 Gerakan and gerakan/tendang kuat. Saya 33week2days. Patut ke pergi hospital atau pantau gerakan baby dekat rumah dulu. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

macam saya haritu. pegi je hosp. sbb tk cukop 10 kick. pgi tu langsung tkde kick. and ptg pun ad 2 kali kick je. and pegi pac utk check. sb tkot baby lemah ke ap ke. mcm sy kena admit wad 2 hari nk kena monitor smpai dia bgi kite puas hati rasa tendangan baby tu.

pergi hospital terus sis. tp mcm kakak saya dulu dia mkn coklat lps tu baby aktif balik. ikut org jugak sis. kalau risau sangat better pergi hospital terus. jgn stress2 dan doa byk2. semoga baby and sis sentiasa sihat.