gerak baby

Normal ke kalau pagi2 baby gerak sikit2 & perlahan? Dan mungkin kurang 10 gerakan. Bila malam kuat pula tendangan baby. 29weeks

4 Các câu trả lời

Situasi kita sama . Sy fikir mybe bby tido so itu yg kurang gerak . Cara sy makan makanan yg manis gn minum air sejuk . So dapat rasa bby gerak2 kuat sikit

Actually baby gerak je tapi sebab siang kita banyak bergerak, so tak rasa baby bergerak. Malam kan kita rehat, baring, tu yang rasa malam baby aktif tu.

normal sis.Saya pun macamtuu jugaa..Kalau cukup tick gerak tuu paling awal pun pukul 5lebih n paling lewat pukul 7lebih..

Betul.. Sy rasa benda yg sama