Tak rasa baby bergerak lagi

Hi normal ke 18 weeks tak rasa lagi baby gerak? Sebab ada yang kata 18 weeks dah rasa dh#advicepls #bantusharing

99 Các câu trả lời

sya baby first ni 18 weeks xrase lg baby gerak..masa 24 weeks bru strt rasa..skng dh 26 weeks aktif sgt dh ni...

Normal awak. Dlu saya 20 week baru baby aktif ☺️☺️☺️☺️☺️ just enjoy the pregnancy 🤰🏻

Hai, sy baru masok 18 mggu, tgh baring main fon ttbe perot rasa cm bby tendang hehehe, tp comel je la sikit2..

Depends kot. Ada yang perasan ada yg tak. Sy 17 weeks dh start rs sikit2. Very soft movement. #4thpregnancy

Sama la.. Kandungan k3 ni tak rasa sangat.. Tapi masa kandungan ank k2.. 18 minggu dh gerak aktif sangat..

Normal kalau anak 1st dulu 20w mcm tu br rsa gerak. Ni ada 2nd dh 18w. Masa 16w dh rasa ad gerak halus je

Normal. Kebanyakan orang 20week baru rasa baby gerak. Masa pregnant anak first dulu saya 20w++ baru rasa.

sy msuk 18 week dah dpt rasa gerakan Baby... mgkin ikut perut kot sis jenis tebal n nipis..

Normal. Hehhe saya pun 18week baby gerak kejap kejap je. Maybe 20@38week baru ada rasaa baby gerak.

ikut badan seseorg sis . . sya 18w dah ade rasa gerak2 walaupun masih slow . . tpi aktif 😂😂