Assalammualaikum boleh ka baby usia baru 15hari tak pakai barut..mak mentua saya kata jangan ajarkan

Nnti baby bnyak meragam...btoi ka? Saya dri awal nk beli tapi mak mentua janjikan nak buat sendiri tapi sampai saya dah selamat bersalin pn masih tak buat...saya ad mintak izin suami nak belikan barut kat tiktok boleh pulak dia tanya mak dia🤦‍♀️apa saya perlu buat ya...??? Bantu saya please saya first mom😢tak dak pengalaman🙏

11 Các câu trả lời

sebenarnya barut baby kalau pada sya pnting jugak sebb nk elak angin msuk pert .. nak elak pert kmbung