Assalammualaikum boleh tak bumil-bumil bantu saya *BEROCCA* ni sesuai untk ibu berpantang ka.....

Mak mentua saya gtw ni ubat untk org lpas bersalin... Saya nk minum takut nnti jadi masaalah lain pulak

Assalammualaikum boleh tak bumil-bumil bantu saya *BEROCCA* ni sesuai untk ibu berpantang ka.....
3 Các câu trả lời

Wsalam. Berocca ni supplement, vit c untuk imun badan la. Tak minum pun takpe, sebab bukan keperluan. Lebih baik makan buah buahan. Dari situ dapat juga vit2 yang diperlukan.

Rasanya ni yg pharmacist cakap jgn consume time pregnant sbb dose vit C dia too much. Just consume fruits

klau czer saya suggest mkn vitamin c...doc pakar suggest sebb bg cepat kulit bahgian dlm elok