Keguguran

Kalau kita ada sejarah gugur sebelum ni .. kita boleh buka buku pink seawal berapa weeks yaa?

2 Các câu trả lời

Saya pernah gugur dua kali. Kali ni dapat tahu pregnant esok terus pergi jumpa doctor tapi saya hospital swasta, jadi saya tak pasti sop hospital kerjaan. Tapi better pergi awal. Saya dapat tahu pregnant terus consume duphaston and folic acid

ikut kk berhampiran area sis . area saya 12w walaupun ada sejarah keguguran. kalau swasta boleh pergi buka seawal 5w kalau tak silap, ikut klinik gak lah

2y trước

sis ada sejarah gugur ka .. sebelum buat buku sis ada makan apa2 tak ubat ..