Pernah keguguran

Hi mom, i baru gugur bulan 8 haritu now i pregnant, boleh ke bukak buku pink awal kt kk sbb ade sejarah gugur. Pregnant kalini lebih berhati hati sbb trauma dgn keguguran sebelum ni😌 #pleasehelp #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

Kalau ada history of miscarriage selalunya mmg dinasihatkan buka buku pink awal

3y trước

tak silap sy tgk keguguran yg lepas berlaku mass minggu ke-berapa. kalau awal dan mmg berisiko, seawal 4 minggu boleh buka dah