tanda hamil

Nk tnya mommy2 smua....krg slera mkn tu tnda hamil jgk ke???

1 Trả lời

Antaranya la..sbb sy dulu lasung xnak makan..badan dgn xbermaya.bulan puasa pulak tu. Tp xpuasa sbb badan xkuat.makan pom bkn mkn mcm org sengaja xpuasa. Lepas tu terasa nak mkn sesuatu.bila xdpt mkn yg nk tu. Rasa nk nangis...haha tu la pengalaman sy.. sy skrg tgh mengandung 33week anak sulong.doakan sy selamat ya.

5y trước

Cer makan gaya kg.. contoh la kan ada sambal ke ada ikan masin ke