Bayi berusia 20hari selsema

Hello.. nk tnya, apa perlu buat jika bayi berusia 20hari selsema.. hidung baby sumbat mcm susah bernafas.. nak tdr pun x selesa.. sebelum ni x prnah alami mcm ni.. risau juga sy nampak baby tdr tak selesa#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

guna penyedut hingus tu awak. kalau takde, awak boleh sedut sendiri hingus baby, dan ludahkan semula. boleh juga letakkan kunyit dekat hidung baby, memang mujarab. kesian baby tak selesa

2y trước

tq sis petuanya..