Jus Punya Pasal.

Nk tnya ada x siapa2 mom2 dlm ini yg minum jus mamariam.. Sy nk tahu juga apa kbaikan die? . Sbb sy tgk brand nie ada dlm fb mcm best.. Tp takut nk beli takut jus tipu.. Boleh share sapa2 yg dh minum jus nie. Tq..

3 Các câu trả lời

Sy ikhiar hamil dgn jus mamariam ttc 3 tahun , semasa mengandung ni pn sy minum semasa frst trimester membantu melegakan morning sickness hehe .. skg sy dh 36 minggu mngndung . Sy beli bru dua kali terus ambil yg set 4botol , sy beli dari tiktok je , rasa manis,masam& pahit manja d hjung lidah

Saya minum jus mamariam, hb naik..

saya minum n naik alhamdulillah