Minum jus nenas bahaya ke?

Hi mommies, sy baru prgnant 3 bulan. Sy terliur sgt nk mkn nenas tapi takut nk makan sbb org kate awal2 xbley mkn nenas. Jadi, sy beli minuman jus nenas dlm tin. Agak2 bley minum ke x?

2 Các câu trả lời

Erm apa2 kena try and error. Rasanya jus nenas takde masalah. Yg patut dielakkan nenas muda. Buat rasa dkt tekak okay laa. Jangan banyak2 sangat. Sy takut nak suggest sbb awk baru 3 bulan kan. Tapi okay je kot 😅

Ikut orang juga, setengah ok setengah tak.. saya dulu tiap hari jus nenas yang fresh.. sebab tu je rasa boleh naikkan selera.. Alhamdulillah ok takde apa2