Pengasuh Anak

Hi all..nk tnya ada tk mmy yg ada pengalaman anak menangis ms hntr anak ke pengasuh.. Anak sy dh nk msk 10 bulan tp bila hntr ke pengasuh je menangis hr2.. Dlm dilema..apa yg jd sbb tkde pengalaman

1 Trả lời

Pengasuh tu pun kna main pranan..sy pun prnah jadi pngasuh..sy jaga baby 11bulan n stahun..mmg slalu mnangis bila drang hntr..tpi sy ambik inisiatif bagi tengok didi n friends..drng akn lupa..n jadi biasa dgn pngasuh

5y trước

Ya la kot sis..maybe sbb pengasuh tu garang