Tak ready nak hantar pengasuh

Hi next week dh kene masuk keje tapi saya tak ready lagi nak hantar baby ke pengasuh . Hari2 saya stress dan menangis sampai susu drop . Ada kala saya rasa mcm nk bunuh diri je . ☹️ saya rasa mcm tk berguna je dh nk hidup kalau anak hntr pengasuh . Saya dh cuba untuk happy balik tapi tak boleh

1 Trả lời

Allahu mommy jgn fikir mcm tu. Kita niat bekerja utk kselesaan & ksenangan ank2 jugak betul tak? Be positive, doa dan tawakal smoga ank dibwh lindungan Allah sllu.