nk tnya

Nk tnya ad mommy2 kt sini y jenis suka makeup tk wktu pregnant ni?? So far nk tnya sy pun suka makeup bila kluar sbb dh biasa. Tkpe ke ad effect ap2 tk pada byi dlm perut???

2 Các câu trả lời

as long as the makeup is safe, tiada bahan berbahaya. I pun suka makeup, mmg biasa kalau keluar akan pakai makeup 😉 so far okay je I pakai makeup drugstore maybelline, etc

Sy xsuka makeup,,, rasa geli benda melekat kat muka sy ,,, sebelum preggy memg kaki makeup