Rasa penat dan pitam

Hi.. sy ad mslh kesihatan tekanan darah tinggi n diabetes sblum prgnt.. tp dlm keadan y terkawal, ad tk ibu² y prgnt mcm sy, ad rsa penat, nk pitam, n nadi laju? Sy ad tnya doktr.. tp doktr kta normal.. hmm tp tetap rsa risau kt hati nie #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pernah mcmtu, maybe disbbkn hb low .. saya takpasti sbb masa tu mmg hb low. makan hati ayam / bdaging lpstu, alhamdulillah. dah takda pitam.

Rasanya sbb darah tinggi tu. Sy pun mcmtu. Ada darah tinggi. Tuhan je tahu rasa penatnya lain mcm. Nadi memg 100 ke atas je.