Susah telan ubt obimin

Hi nk tnya ad tk sesiapa yg jenis susah telan ubt besar? Sy ubt kecik kecik senang telan tp klau besar atau pnjang sikit mmg susah nk telan. Ad tk tips? Sbb nk kene makan obimin 😭😭😭

2 Các câu trả lời

Saya pun mcm ni. Obimin plak mmg jenis berbau so mmg susah sikit nk telan. Apa saya buat is makan ubat dengan air oren. Kalau xde air manis pape la, sirap ke apa. Better la. Pastuu obimin dia kadang ada org ada side effect. Macam saya makan pagi selalu sakit kepala. So saya makan malam sebelum tidur.. camtu la.. kena discover what works best for you. Fighting!!

Saya makan and minum air sunquick dlam masa sama 🤣