Sakit contractions mcm mna?

Minta share rsa contraction tu mcm mna. sblm mengandung Sy setiap bulan mmg ada period pain. Sy pernah keguguran dan rsa sakit msa tu mcm period pain yg sngt sakit. Contraction pun rsa mcm tu la kn tpi mesti lgi sakit kot??. Sbb sy bnyk mengeras je skarang tapi tak sakit pun.. nervousnyaa #First_Baby

2 Các câu trả lời

Contraction tu period pain yg lebih kuat (dan semakin kuat) serentak dgn sakit pinggang belakang. Serentak tau. Kalau dh rs mcm tu boleh dh kira gap sakit tu. Makin nk dkt makin kerap n makin sakit.

perut memulas2 mcm senggugut sekali dengan sakit kat pinggang sampai ke bawah kaki.. nak berjalan pun rasa mcam nak mengigil2.. bg sy masa sy keguguran dulu tak berapa kuat sgt compare dgn bersalin..

1y trước

tu lah.. sy rasa mcm nak tercabut pinggang serentak dgan senggugut yg berganda mcm dipulas2.. compare dgan masa gugur.. sakit lagi contraction nak brnak.. apa pun semoga dipermudahkan urusan kita semua..