Meniarap

Hi...nk mnx pendapat mcm mane nk bagi baby cepat meniarap...baby sy da 6 bulan 6 ari masih belum boleh meniarap sendiri....aritue checkup 6 bulan nurse dan doktor cakap normal...tgok development die smpi checkup 9 bln nnt...ada anak2 puan mcm tue...perlu ke sy risau?

1 Trả lời

Normal sis... Anak sy minggu ni dah masuk 7 bulan baru tngah blajar dah meniarap. Memang biasa kot... Setiap baby lain perkembangan dia.