kena refer Gh

Nk gi GH melaka. Jauh. Kene bawak surat dr polis jugak ke tunjuk surat klinik je? Hm

1 Trả lời

Cuba sis pergi balai polis berdekatan tanya, tapi saya rasa tak perlu surat polis sbb kita dah dibenarkan rentas negeri kan.. Cuma bawak dokumen yang penting dan diperlukan utk urusan sis. Maaf ya kalau sy silap.. Tapi sebaiknya sis pergi balai polis berdekatan tanya dulu sebelum bergerak ya.. Semoga urusan sis berjalan dgn lancar..