Cara buat surat beranak yang bersalin di rumah

Nak tanya apa syarat nak buat surat beranak yang bersalin di rumah???... Kena bawak dokumen apa je yang nak bawak ke jpn????#ingintahu

1 Trả lời

wlaupun bersalin dirumah, kita kne maklum pada klinik berhampiran. dy akan uruskn n catat segala maklumat berkaitan bayi. . ibu n bayi kne pergi ke hospital juga utk pemeriksaan. . sbb nurse akan tulis detail dkat buku merah. . nk daftar Jpn pn kne bawa buku merah nanti

2y trước

Hi boleh Tanya... Kalau blm kawin lepas tu da ada anak suda. Lahir kt rumah. Prmpuan tu warga indon dan laki nya bakal laki nya plk org sabah