Confusedd

niat di hati nak berurut dgn bidan , tp bilaa bidan pgang perut . dia ckp x boleh urut . ada dnyutan tngah nak tumbuh . sy pn tkjut . smpai rmah trdetik nak test upt . 2 kali test negative , husband bwa scan .. rahim sy kosong . sy da lewat 2mnggu dtg haid . walupn upt negative scan rahim kosong . tp sy masih ragu2 . ntah knp kuat sngt hati nie yg sy mmang preggy . ada x mommy2 sma dgn sy . tnda2 preggy tu ada . tp xlaa mual2 pning . prut sy slalu kramp . kerap buang air . dn sy mmang suka makan asam2 . sy mmang x suka. mkn yg masam2 tp skrng jgn ckp ..mcm2 jenis asam2 sy stok dkt rmah .

14 Các câu trả lời

Mungkin terlalu awal utk detect tu sis.. relax je. Check lg seminggu..

5y trước

ya sis . sy tnggu lg smnggu . hrap ada rezeki