Anak dalam kedudukan Songsang

28mingggu g klinik Cek perut Misi doktor kata ank songsang melintang di perut. Misi pesan elak berturut dgn bidan xterlatih. Sy dh janji siap dgn tok bidan kampung nak berurut tpi mikirkan apa Misi pesan takut plak. Mcm mn ye. Ada cara x nak anak masuk laluan betul / sepatutnya. Dan boleh ke berurut dengan bidan kampung sbb memang kampung saya dia seorang makcik yang dipercayai

6 Các câu trả lời

nk berurut ke apa at your own risk ya...sbb dktr dh pesan siap2 tntg keadaan kndungan. bby tu masih blh pusing. rajin2kan sujud, usap pujuk bby dlm kndungan. but for me xkisah apa pun..i wont berurut until lepas bsalin. be safe than sorry.

7mo trước

oke tq atas pandangan Sis ☺️

kalo 28w masih awl lg sis dia.kalo betul² bby masuk laluan dia dlm 36w ke atas .saya pn misi cakap ddk songsang jugok tp xperlu risau sbb bby boleh berpusing-pusing lg.kita doakan baik² je ye..

7mo trước

Terima kasih Sis . sama² doa☺️ InsyaAllah Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin 🌸

sama sis..td saya scan..kepala baby masih d atas..dktr memang sarankan jgn berurut.. skrg baby masih blh berpusing sis...sabar sj ya

Terima kasih semua sudi menjawab persoalan sy. lega sedikit. didoakan semoga semua dipermudahkan segala urusan Aamiin 🌸

Awal lagi sis .anak boleh ada masa nak berpusing tuu .jgn risau .bnyakkan berjalan & bersujud .dan pujuk dikk babyy tu 🥰

7mo trước

Terima kasih Sis atas pencerahan. sy cuba buat spt yg Sis bgtau☺️

byk kn duduk dlm keadaan bersujud tu buat sblm tdur inshAllah bby back to normal blik

7mo trước

Terima kasih Sis atas pencerahan. InsyaAllah sy akan buat ☺️