nak tanya

Nampak satu atau dua line...

nak tanya
75 Các câu trả lời

Try lagi dlm 1w...xkisah time..try jer 2/3x..mcm sy siang Samar..malam terang.. pagi xde😅 main cukcak.. fikir mybe nk period.. tgu lgi 2 hri kemudian..cek still sma.. malam terang.. pagi cek trus 4upt.. 1 je terang.. lain smar n xde.. Naik penin lalat sy.. trus suami ajak g scan.tgok dh 2m+ 🤣🤣 cnfius sbb kitaran sy mmg 45-50 n time tu baru lmbt 4hri

Saya pun macam nih awak . Tapi cuba selepas seminggu awak cek balik pasti terang . Insyaallah ada rezeki tuh .. nanti seminggu cek balik nak kepastian yea .

Nampak mcm 2 line sis.... Cek lagi 3 hari atw seminggu kemudian... Tapi kalu hati mcm tidak sabar boleh test esok nya... Test waktu pagy yea

Tggu lg dlm ggu or 2 mggu... Insya allah ade rezeki . Jom join group blh share and tnye ape https://chat.whatsapp.com/BAgLtsBeeLWAIzfVVE7j4X

2 line , 1 tu kabur .. alhamdulilah tahniah sis 🥰 kalau nak double confirm tunggu lagi seminggu .. pape pun jaga diri n kesihatan 😊

Double line samar samar sis 😍 .2 hari lagi repeat test . Inn shaa Allah nanti makin terang . Congrate sis for ur pregnancy😘

5y trước

Tq sis..insah allah amin moga ada rezeki..

Ada double line tu sis.. tp samar2 sangat. lepas 1 week try lagi ye.. saya dlu macam ni jugak, after 1 week result pekat giler 😊

5y trước

In sha allah..amin.

Dua, dlu sy pn memula dpt gini, smpai air kencing suami pn sy buat kajian cek upt jugak.. Skali line sy yg naik dua.. Hehehe

5y trước

Same plak citer kite.. suami tak caya sbb smar2.. cek urine dia.. kosong.. mmg 1 line je... kisahnyer betoi sy preggy tapi rezeki takat 5 week je.. samar2 sbb kandungan tak menjadii

Sy pon check upt smlm.. Nmpk mcm ni la.. Skali pndang 1..tgk dr jauh nmpk dua... Kompius btul.. Tp rsanye 1kot😂😂

sme laa cm sy.. excited test hari2.. then double line terang.. now da 38w3d..